Recept Lange vinger taartje

De ingrediënten heb ik eigenlijk altijd standaard in huis. Ik maak het taartje regelmatig. Het is in een handomdraai gemaakt, het kost haast niets, en erg lekker! Een gezellig stukje bij je kopje koffie of thee, wat je ook nog zo gemaakt hebt. Het taartje op de foto, was nog niet zo lang geleden met mijn vriendinnen hier op de thee, een gezellig succes.

Bereidingswijze
1 pak lange vingers 30 stuks
Slagroom 250 ml
Slagroom versteviger ( Niet perse nodig, maar ik gebruik het meestal als ik slagroom klop, wordt hij lekker stevig van )
Schaaltje lauwe koffie
2 eetlepels suiker
2 thee lepels oplos koffie
Hagelslag
1 zakje vanille suiker

Klop de slagroom met twee eetlepels suiker, 1 zakje vanille suiker, slagroom versteviger, en twee thee lepels oplos koffie tot een koffie crème.
Haal tien lange vingers door de koffie en leg ze op een schaal. Niet te nat, want dan krijg je een te natte taart.
Smeer de koffie crème er op. Daarna een laagje hagelslag.
Maak drie lagen. Lange vingers, crème, hagelslag. Eindig wel de laatste laag zonder hagelslag. En strooi over de laatste laag crème, cacao poeder.
Zet de taart afgedekt, minstens twee uur in de koelkast.
Haal de taart een half uurtje voor gebruik uit de koelkast. Is hij bij het serveren lekker zacht.