Geroosterde groenten met zoete aardappel en zalm

 

Ingrediënten

 

Rode paprika

Rode ui

Broccoli

Zoete aardappelen

Krieltjes in schil

Kruidenmix voor ovengroenten verstegen

Zalm

 

Bereidingswijze

 

Snijd de rode paprika, rode ui, broccoli, zoete aardappel en krieltjes in schil, in grove stukken. De zoete aardappel snijd ik meestal in friet vorm, laat de schil er gewoon aan zitten. De kriel gaar ik heel even voor.
Meng alles in een kom met ruim olijfolie, vers gemalen zout en peper en kruiden naar keuze. Ik gebruik kruiden voor geroosterde paprika en courgette uit de oven van Verstegen.
Leg alles op bakpapier op een bakplaat. En zet in een voorverwarmde oven van 200 graden 20 minuten. Besmeer ondertussen de Zalm filet met zalm kruiden en olijfolie. Leg na 20 minuten de zalm op de groenten. Nu nog 15 minuten in de oven de zalm laten garen bovenop de groenten.