Recept "Vegetarische Ravioli" 

Alle dagen vlees, hoeft niet, dus vandaag vegetarisch gekookt. En je mist in dit overheerlijke gerecht, geen moment het vlees!! Echt super lekker. Misschien een idee, om elke week een keertje te koken zonder vlees. Het is ook niet moeilijk te maken. Dus ik vind het een top gerecht geworden.

  Ingrediënten

Verse ravioli 2 x 250 gram uit de koeling ( Ik had paddenstoelen met eekhoorntjesbrood ravioli, maar je kan natuurlijk elke variant kiezen die je wil )
Blik gepelde tomaten 400 gram
4 eetlepels mascarpone
1 grote ui
1 rode paprika
1 courgette
Italiaanse kruiden ( ik gebruik de Italiaanse kruiden molen met zout van jumbo, zijn erg lekker )
zout en peper
Geraspte kaas
Cherry tomaatjes
Bereidingswijze

Verwarm je oven voor op 225 graden.
Zet een pan water met zout op en kook de ravioli volgens de bereidingswijze op het pak.
Snipper het uitje en snijd de paprika en courgette in stukjes. Giet een scheutje olie in een pan en bak de ui, courgette en paprika circa 5 minuten aan.

Voeg vervolgens de tomaten en de kruiden toe en meng door elkaar. Laat een minuutje of vijf zachtjes pruttelen. Voeg ook de mascarpone toe, warm het geheel op, maak het goed op smaak, en zet vervolgens het vuur uit.

Meng de gekookte ravioli door de saus en schep het geheel in een ovenschaal. Verdeel gehalveerde cherry tomaatjes over de ovenschotel en daarna nog geraspte kaas. Zet 25 minuten in de oven en smullen maar! Je kan er eventueel een salade bij serveren.