Linda's pasta salade

Pasta over afgelopen week, dus de volgende dag een pasta salade van gemaakt toen ik alleen thuis was met eten.
Er is altijd wel wat in huis, wat je in een pasta salade kan verwerken. Wat je anders misschien weg moet gooien.
Deze variant maak ik regelmatig, alleen had ik deze keer ook verse mango toegevoegd, omdat die in huis was. Een vrij uitgesproken smaak, dus die kan je ook weglaten.
Ik ben dol op olijven, het geeft ook echt een boost aan de salade, houdt je niet van olijven, kan je deze bijv ook vervangen voor augurkjes of zilveruitjes.
Je kan er in doen, wat je lekker vind. Ik at het met een pompoen-kaas broodje met kruiden roomkaas. Maar een pasta salade is ook heerlijk in de zomer bij de barbecue.

Ingrediënten

Pasta,gekookt en afgekoeld. ( Mijn favoriet voor pastasalade is strikjes )
Blokjes belegen of oude kaas
Blokjes ham
Appel in blokjes
Rozijnen (geweld in water en afgedroogd)
Bleekselderij
Zwarte olijven
Geroosterde pijnboompitjes
( Mango stukjes )
crème-fraiche
Mayonaise
Heksenkaas
Vers gemalen peper

Bereidingswijze

Kook pasta met wat zout , en laat deze afkoelen. Snijd alle ingrediënten in blokjes en meng door de koude pasta. Meng ook de pijnboompitjes er door heen. En strooi er als laatste ook nog wat overheen bij het serveren.
Doe er wat mayonaise, crème-fraîche, en heksenkaas doorheen, tot de salade mooi smeuïg en lekker op smaak is. Nog een draai aan de pepermolen en smullen maar.