Pesto parmaham rolletjes

 

Een warme snack, waar je natuurlijk alle kanten mee op kan. Ik gebruikte nu kaas, parmaham, pesto en zongedroogde tomaatjes. Maar denk ook aan zalm, kruidenkaas en bieslook. Of met ham, kaas geroosterde paprika.

 

Ingrediënten

 

Bereidingswijze

 

Leg de bladerdeeg plakjes naast elkaar zodat ze elkaar net overlappen. Druk wat aan. Laat ze ontdooien. Besmeer dun met pesto naar keuze. Beleg met belegen/oude kaas, parmaham en in stukjes gesneden zongedroogde tomaat.

 

Rol het op, en snijd er plakken van. Leg ze op een bakblik met daarop een vel bakpapier. Smeer ze dun in met los geklopt ei, en strooi er nog een heel klein beetje geraspte kaas over. Niet te veel, want dan worden ze slap en erg vet. Bak ze in een voorverwarmde oven van 200 graden 12/15 minuten goudbruin en gaar.

 

Heerlijk bij de kerst borrel.