Pasta pesto met kip en spinazie.

 

Ingrediënten

 

  • Homemade pesto
  • 350 gram kipfilet of kipdijfilet
  • 4 lente uitjes
  • 1 teen knoflook
  • 250 gram spinazie
  • Peper/zout naar smaak
  • Een grote hand rucola
  • Pasta naar keuze
  • Parmezaanse kaas
  • Handje pijnboompitjes (geroosterd in de koekenpan)

 

 

 

 

 

 

Bereidingswijze

 

Allereerst maak je natuurlijk de verse rucola pesto!  Het recept van deze pesto kan je vinden in de rubriek bijgerechten.

Bak vervolgens de kip samen met de lente uitjes en de knoflook.

Breng de kip op smaak met wat peper/zout. Voeg langzaam de spinazie toe en laat dit slinken..

Kook de pasta zolang als op de verpakking vermeld staat.

Wanneer de pasta klaar is giet je deze af en gaat het bij de kip en de spinazie.

Roer nu gelijk de pesto er doorheen en laat dit even goed warm worden..

Op het bord leg je nog wat rucola bovenop, wat Parmezaanse kaas en wat pijnboompitjes en klaar! Een heerlijke verse pasta pesto met kip en spinazie.