Tagliatelle picanta a la Linda 4 pers

Vandaag weer een heerlijke pasta op tafel. Deze variant, vinden wij hier allemaal heerlijk. Ook is deze pasta, nog eens snel klaar. Het recept zelf bedacht, en je kan hier alle kanten mee op. Gebruik bijv courgette, ipv champignons, kies zelf je favoriete pasta. Het is altijd goed.

Benodigdheden:

400 gram kipfilet
Potje pesto picante van Grand Italia ( Is met chilipeper )
Ongeveer 3/4 bekertje crème fraîche ( 200 gram )
1 rode ui
Halve rode peper ( houdt je van pittig, dan een hele )
1 teen knoflook
10 cherry tomaatjes
zout/peper
Italiaanse kruiden ( ik gebruik de Italiaanse kruidenmolen van jumbo )
Verse tagliatelle ( Koeling Appie )
Bakje kastanje champignons
1 rode punt paprika
Geraspte kaas

Ingrediënten

 

Snijd de kipfilets in blokjes. Snijd ook de ui, knoflook, paprika, in stukjes. Halveer de tomaatjes, champignons in schijfjes.
Verhit wat vloeibare margarine in een hapjes, koekenpan, en bak de kip lekker bruin. Kruid deze met zout/peper/Italiaanse kruiden.

Voeg de ui en knoflook toe, laat even bakken.

Voeg dan de paprika, champignons, en rode peper toe. Laat ook dit weer even lekker bakken.

Zet ondertussen je pasta op, en kook zoals op de verpakking.

Voeg dan de cherry tomaatjes toe, en bak even lekker mee.

Dan het potje pesto ( helemaal ) en voorzichtig beetje bij beetje, de crème fraîche.
Je hebt dan een mooie saus. Proef even of er nog zout/peper bij moet.
Voeg dan de gekookte, en uitgelekte tagliatelle toe. En warm goed door.

Strooi op het bord wat kaas erover. Smakelijk!!