Spaghetti met balletjes

 

Gewoon altijd lekker, een spaghetti met gehaktballetjes.

 

Ingrediënten

 

500 gram gehakt half om

1 fles Grand Italia Sugocasa Knoflook ( tomatensaus )

2 uien

2 sjalotjes

1 rode paprika

1 gele paprika

250 gram champignons

1 zakje Gehaktkruiden Italiaans

1 ei/paneermeel

Peper/zout

Spaghetti

Geraspte kaas

1 eetlepel donker bruine basterdsuiker

 

Bereidingswijze

 

Meng het gehakt met een ei, zakje gehaktkruiden en wat paneermeel. Meng dit goed door elkaar. Draai er balletjes van. Braad de gehakt balletjes mooi bruin in een hapjes of koekenpan. Snipper de ui en sjalot, en voeg toe. Bak even mee. Snijd de paprika's en voeg deze ook toe, en laat even mee bakken. Snijd ondertussen de champignons, en voeg deze ook toe. Bak dit alles even lekker aan. Maak op smaak met wat zout/peper. Voeg dan de fles tomatensaus toe. En laat dit alles lekker een minuut of tien pruttelen. Voeg ook een schepje bruine suiker toe. Dit mag je natuurlijk ook weg laten, maar het geeft een tomatensaus een lekkere boost. Kook ondertussen de spaghetti zoals op de verpakking. Serveer de gehaktballetjes over de spaghetti in een grote schaal of bord. Geef er wat geraspte kaas naar keuze bij.