Penne kip/broccoli 4 personen

 

Vandaag een heerlijke pasta gemaakt, echt comfort food. Zo klaar, en een volle rijke smaak.

 

500-600 gram kipfilet

500 gram broccoli

1 grote ui

2 tenen knoflook

1 bakje champignons

1 rode paprika

2 bakjes kruiden roomkaas

Penne pasta

Parmezaanse kaas

Zout/peper

 

Bereidingswijze

 

Kook de broccoli roosjes in water met wat zout 5 minuten, giet af. kook de pasta volgens de aanwijzing op de verpakking.

Snijd de kipfilet in blokjes en bak rondom bruin in een hapjes pan in wat olijfolie en scheutje vloeibare margarine met wat zout/peper.

Voeg de gesnipperde ui en knoflook toe,bak even mee. Voeg dan de in stukjes gesneden paprika toe, en bak weer even. Dan de in vieren gesneden champignons. Bak alles tot een mooi geheel. Voeg dan de kruiden roomkaas toe. En warm goed door. Dan een paar eetlepels Parmezaanse kaas, en roer tot een mooie saus. Als laatste voorzichtig de broccoli roosjes er door heen roeren. Dan de pasta, en smullen maar.