Welkom in Linda's-kookhoek

 

Omdat koken een grote passie van mij is. Ben ik deze foodblog begonnen. Ik blader altijd door kookboeken, kijk ontelbare kook programma’s en neus rond op recepten site.

 

Vind het heerlijk nieuwe recepten uit te proberen, en verrassende gerechten op tafel te zetten. Als ik in mijn keukentje sta, ben ik in mijn element. Pure ontspanning. Ik bak ook graag, maar vind koken mijn echte passie.  Schreef in het verleden nogal eens recepten op losse briefjes, en uiteraard waren die met enige regelmaat spoorloos verdwenen.

 

 

Ik wil mijn enthousiasme voor het koken delen, en hoop zo, dat jullie ook zin krijgen, nieuwe dingen te proberen. Hier in huis, wordt er vaak gelachen door man lief en zoon. Als ze hongerig aan tafel zitten te wachten op hun bordje. En ik met mijn camera in de weer ben, alles een beetje leuk op de foto te krijgen.

 

Het zijn recepten en gerechten, die voor iedereen te maken zijn. Soms uit een kookboek, soms van een beroemde chef, en soms gewoon zelf bedacht. En het belangrijkste, met liefde en passie gemaakt. Koken hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. De simpelste gerechten zijn vaak het lekkerst. Koken is ontspanning, en wat is er fijner om met je gezin, of vrienden aan tafel te zitten. Mooie gesprekken te voeren en daarbij heerlijk te eten. Misschien zit er iets lekkers voor je bij.

Voor jullie ook veel kook plezier. En welkom in mijn kookhoek.

 

Warme groet Linda.