Nacho's

 

Wij hebben vandaag een heerlijke, luie zondag. Filmpje, stapel tijdschriften, hapje, drankje, en voor het avond eten heerlijke nacho's. Dit is echt comfort food, waar ik heel blij van wordt. En zo gezellig voor de zondag. Het is ook nog eens heel gemakkelijk te maken, en zo klaar.

 

Ingrediënten

 

1 zak tortilla chips naturel

500 gram mager rundergehakt

1 rode ui

1 potje taco saus

1 potje jalapenos

geraspte kaas

Zout/peper/paprikapoeder

 

Bereidingswijze

 

 

Leg de nacho chips op een bord. Bak het gehakt in een klein beetje vloeibare margarine rul, met wat peper, zout, en paprikapoeder. Laat dan het gehakt even uitlekker in een vergiet, zoat je het vet kwijt bent. Doe dan wat gehakt, rode ui ringen, jalapeno pepers, taco saus en tenslotte flink geraspte kaas over de tortilla chips. Zet het bord 6 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden. Smullen maar.

 

Je kan ook bijv ook nog kleine blokjes tomaat, paprika, chili of kidneybonen erop doen. Ook wat crème-fraiche of guacamole erop is echt heerlijk.