Kapsalon 3 a 4 personen

Vandaag heeft onze zoon gekookt, dus een hip gerecht. Kapsalon. Een gerecht wat te verkrijgen is bij de shoarma boer. Vandaag dus zelf bereid, en het is echt heerlijk! Een gemakkelijk, super lekker, weekend recept.

Ingrediënten

1 kg shoarma vlees
1 zak mini frietjes a 750 gram
Geraspte kaas, ongeveer een zakje.
Beetje ijsberg sla heel fijn gesneden
Pita broodjes
Knoflooksaus ( Zie verse knoflooksaus hier verder naar onder in de kookhoek )

Maak de verse knoflooksaus, of neem een bakje uit de supermarkt.
Bak in een koekenpan, in een klein scheutje olie de shoarma lekker bruin en gaar.
Frituur de frietjes.
Doe in vuurvaste schalen een deel van de gebakken frietjes, daarbovenop het shoarma vlees, dan een klein beetje hele fijne gesneden ijsberg sla, en daarboven op flink geraspte kaas.
Zet in een goed warme oven van 250 graden, ongeveer vijf minuten. De kaas moet smelten, maar wel zacht blijven.
Heb je een grill functie, kan je die ook even aan zetten.
Als de kaas gesmolten is, is de kapsalon goed.
Serveer met een pitabroodje en knoflooksaus.
Echt heerlijk.