Volkorenbrood zonder broodbakmachine

 

Een volkoren brood gebakken, met het meesterlijke broodmeel van Robert Van Beckhoven. Wat zal man lief dit lekker vinden, heb net al een stukje geproefd, en het is echt heerlijk. Vol van smaak, luchtig, en een heerlijk knapperige krokante korst. Dit is zeker voor herhaling vatbaar. Een waar verwen moment samen met de pindakaas van Mr kitchens. Kan ik ook wat oefenen met het vouwen, om een nog mooiere vorm te krijgen, want dat ging nog niet helemaal soepeltjes. Uit de zak, kan je 2 broden bakken.

 

Ingrediënten

 

500 gram meesterlijk broodmeel van Robert Van Beckhoven volkoren

( Te koop bij Albert Heijn )

1 zakje instant gist

8 gram zout

350 ml warm water

 

Bereidingswijze

 

Hoe je het brood moet maken, staat heel duidelijk op de verpakking. Ook hoe je het moet vouwen. Daar staan filmpjes van op www.meesterlijkbrood.nl

Nu een volkoren voor man lief, in het weekend een wit brood voor Niels maken.