Bananen pannenkoekjes

 

Pannenkoeken zonder meel, melk, zout. En je gebruikt, als je ze gezond wilt houden, ook geen suiker of stroop. Door de zoete smaak van de banaan, zijn ze zoet genoeg.

 

Sinds april vorig jaar eet ik geen brood meer, dus zoek ik naar gezonde, lekkere alternatieven voor brood. Deze vandaag gemaakt, en ze zijn super lekker!!

 

Gewoon bananen, ei, en een snufje kaneel, thats it. En je hebt een leuk en lekker ontbijtje voor in het weekend.

 

Wat fruit erop naar keuze, en smullen maar. Ik gebruikte hartjes bak ringen, maar je kan natuurlijk gewoon gezellige rondje pannenkoekjes bakken.

 

Ingrediënten

 

2 bananen

4 eieren

snufje kaneel

blauwe bessen

bramen

 

Bereidingswijze

 

Prak de bananen met een vork. Doe de bananen en eieren en snuf kaneel in een kom, en mix even lekker luchtig. Doe een klein scheutje olie of vloeibare margarine in een pan, en bak ze paar minuten per kant. Het beslag ik kwetsbaar, dus voorzichtig omdraaien. Ik gebruikte vandaag hartjes bak ringen, om te proberen, leuk voor valentijn straks. Maar uiteraard kan je ook gewoon ronde bakken, grote of kleine. Garneer met wat fruit/noten, smullen maar.