Broodje Carpaccio

 

Ingrediënten

 

Stokbrood of andere harde broodjes
Pesto Genovese
Rucola
Carpaccio ( Dun gesneden ossenhaas )
Parmezaanse kaas flakes of geraspt
Pijnboompitjes
Hard gekookt ei
Vers gemalen peper
Dressing

 

Bereidingswijze

 

Heerlijk voor de lunch, maar ook op een zondagavond een lekkernij.

 

Rooster de pijnboompitjes in een droge koekenpan op matig vuur lichtbruin. Doe ze in een schaaltje en laat ze wat afkoelen.
Besmeer het stokbrood of hard broodje met pesto genovese. Leg er ruim rucola sla over. Leg er dan plakjes carpaccio op.
Voor de liefhebber plakjes hard gekookt ei. ( Voor de mannen deed ik er ei op. Bij mijzelf niet )
Strooit er Parmezaanse kaas over en ook de pijnboompitjes. En draai een paar maal aan de peper molen.
( Ik gebruik altijd alleen vers gemalen peper!! Is zoveel smaak voller )
Bij de verpakking waar de carpaccio inzit, zit ook vaak een dressing. Druppel die als laatst over de broodjes. Maar ook bijv een truffel mayonaise is er heerlijk over.
Je hebt tegenwoordig van allerlei heerlijke verschillende sandwiches dressings overigens.
Smakelijk.