Hartige worst staaf

 

Een lekkere hartige snack. Te gebruiken als lunch, lekker op zondagmiddag bij een vier-uurs borrel, of hapje. Simpel te maken en erg lekker. Hier is iedereen er gek op.

 

Ingrediënten

 

1 doosje roomboter bladerdeeg

500 gram halfom gehakt

1 zakje gehakt kruiden van Silvo

1 ei

paneermeel

 

Bereidingswijze

 

Laat de plakjes bladerdeeg op het aanrecht ontdooien.

Leg 5 plakjes naast elkaar, en zorg dat ze net iets overlappen, en druk ze vast. Meng het gehakt met de kruiden, 3/4 los geklopt ei, en wat paneermeel. Verdeel, door middel van er een rol van te maken het gehakt over de bladerdeeg plakjes. Smeer de randen in met het ei, en rol ze dicht, zodat je een worst vorm krijgt. Snijd ze zo, dat ze op het bakblik van je oven passen, waar je bakpapier op hebt gelegd. smeer ze licht in met de rest van het los geklopt ei, en bak ze in een voorverwarmde oven van 220 graden ongeveer 25 minuten.