Cappuccino lange vinger taartje

 

Een taartje wat je zo gemaakt hebt, haast niets kost, en ook nog eens super lekker is. Heb het recept voor het taartje zelf bedacht. En vind het gewoon een heel leuk taartje geworden!! Een aantal van de ingrediënten heb je standaard in huis. Het is een taartje wat ik net maakte terwijl ik ondertussen het avond eten aan het koken was. Dus zo klaar, en je hoeft niet eens je oven aan te zetten!!

 

Benodigdheden

 

Lange vingers 48 stuks ( ongeveer anderhalf pak )
Slagroom 500 ml
Slagroom versteviger 2 zakjes
Schaaltje lauwe koffie
4 eetlepels suiker
2 zakjes cappuccino koffie poeder
Hagelslag
1 zakje vanille suiker

Klop de slagroom met vier eetlepels suiker, 1 zakje vanille suiker, slagroom versteviger, en twee zakjes  oplos cappuccino koffie poeder tot een koffie crème.
Haal zestien lange vingers door de koffie en leg ze op een schaal. Twee rijen van acht. Niet te nat, want dan krijg je een te natte taart.
Smeer de cappuccino  crème er op. Daarna een laagje hagelslag.
Maak drie lagen. Lange vingers, crème, hagelslag. Eindig wel de laatste laag zonder hagelslag. En strooi over de laatste laag crème, cacao poeder.
Zet de taart afgedekt, minstens twee uur in de koelkast.
Haal de taart een half uurtje voor gebruik uit de koelkast. Is hij bij het serveren lekker zacht.