Gemarineerde garnalen van de barbecue

Wij zijn liefhebbers van barbecueën. Heerlijk, als het zonnetje schijnt, een lekker glas, en lekkernijen buiten bereiden. En dan ook steeds andere, gevarieerde dingen bedenken. Vandaag garnalen lekker gemarineerd, en samen met de Cherry tomaatjes een lekkere pure smaak.

Ingrediënten

 

Garnalen
Olijf olie
Vers gemalen peper en zout
Knoflook
Bieslook vers
Citroensap uit een citroen geperst. ( Klein beetje maar )
Cherry tomaatjes

Bereidingswijze

 

Doe wat olijfolie in een schaaltje. Pers een klein beetje citroen sap erboven uit. Snijd een paar tenen knoflook heel fijn. Snijd wat verse bieslook fijn en doe deze ook bij de olijfolie. Voeg wat vers gemalen peper en zout toe.
Leg hier de garnalen een paar uurtjes in, afgedekt in de koelkast. Rijg ze aan een stokje of barbecue spies, om en om met een half Cherry tomaatje.
Bak ze op de barbecue. Lekker met een knoflook of cocktail saus en een stukje stokbrood, of Turks brood.